17.
2018/05

Díjat kapott a Megastar

A Megastar kapta a rangos Shippax Technology & Design díjat a 2017-es évben

Tegyen egy virtuális túrát a Megastar fedélzetén és nézzen körül 360 fokos látószöggel a hajó belsejében vagy tekintse meg a hajót bemutató rövidfilmet.

A Megastar bemutatkozó kisfilmje

A díjat a Megastar annak köszönheti, hogy a világ legfejlettebb ro-pax kompja.

A Tallink mellett, a díjat a Meyer Turku kikötő, valamint a dSign Vertti Kivi & Co. és az Aprocos belső építészcégek vehették át.

A hajóval kapcsolatban a zsűrit leginkább az LNG kettős üzemanyag koncepciójának újszerű megvalósítása nyűgözte le.

“A hajó előremutató mind a gazdaságos működtetés, károsanyagkibocsájtás, alacsony zajszint és fogyasztás tekintetében. A tapasztalt építők által kidolgozott, fejlett Hull forma, segített tovább csökkenteni a hajó fogyasztását, flotta társainak szintje alá, a nagyobb méret és befogadóképesség mellett.”

Jellemezték a bírák.

“Kategória első környezeti profilján túl, a jármű hatalmas, innovatív és ízléses dizájnú utasterekkel rendelkezik, ami a Tallinn-Helsinki vonal legegyedibb ro-pax kompjává teszi”

Janek Stalmeister, a Tallink Grupp igazgatótanácsának elnöke, valamint Andres Hunt, tanácstag, vette át a díjat a Tallink Grupp nevében a Shippax Ferry Conference 2018 keretében megrendezett ceremónián.

The Shippax Díj oklevele megtekinthető less a Megastar fedélzetén.

A Shippax díjról:

A díjat 1999-ben alapították, az innovatív megoldások és a kiemelkedő dizájn megjelenésének stimulálása érdekében az újonnan átadott kompokon, ro-ro és cruise hajókon.

A zsűri ismeri minden hajó apró részletét és az ágazat trendjeit, ez teszi annyira egyedivé a Shippax díjat. A díj az egyik legnevesebb az ágazatban.

 

Forrás: WWW.TALLINKSILJA.COM

A cikk szerzője
Kócsa Gábor

Hagyj üzenetet