VARÁZSLATOS SZILVESZTER ÉJSZAKA, EGYEDÜLÁLLÓ ÓÉV BÚCSÚZTATÓVAL A BALTI-TENGEREN

Kiemelt utazás
Stockholm, Tallin
4 nap
Létszámtól független
Budapest
Budapest
Reggeli
Hajó, Repülős

Utazás ismertetése

1. nap.
Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőtérről elutazás: 2021.12.30-án a Wizzair járatával, a tervezett menetrend szerint  Stockholmba.  Érkezés Stockholm Skavsta repülőterére.
Innen szervezett buszos transzfer az óvárosban található szállodához. A szobák elfoglalása után szabadprogram.

2. nap
Reggeli után kijelentkezés a szállodából (a szálloda csomagszobájában helyezzük el a csomagokat, a délutáni buszos transzferig, mely a kikötőbe viszi az utasokat). Ezt követően szabadon választható programként a múzeum látogatást és a városnézést ajánljuk.

Megtekintésre ajánljuk a 2019.12.31.-én is nyitva tartó interaktív ABBA múzeumot. A világhírű együttes relikviáit, emlék-tárgyait, hangszereit, aranylemezeit, koncertfilmjeit, videófelvételeit, valamint számos személyes és interaktív tárgyat bemutató tárlat, 2013-ban nyitotta meg kapuit.
A Djurgarden szigeten található szintén a város egyik legnevezetesebb múzeuma, a Vasa Múzeum. A világ egyetlen épségben megőrzött 69 méter hosszú hadihajóját rejti, melyet II. Gusztáv Adolf parancsára építettek 1628-ban.
Ezután rövid sétával érjük el a Skanzent, Skandinávia leglátogatottabb szabadtéri múzeumát, melyet körbejárva, Svéd-ország népi hagyományait ismerhetjük meg.

A Vikingek által alapított, Észak Velencéjeként emlegetett várost sokszor hívják Skandinávia fővárosának is. Lenyűgöző természeti fekvésének kevésbé tulajdoníthattak jelentőséget hajdanán a hódítók. Sokkal inkább stratégiai szempontok vezérelték őket. A Malar-tó és a Balti-tenger találkozásánál található sziklás kis szigeten épített várat nevezhetjük, a mai város alapjának. A vár köré hosszú évszázadokon keresztül házakat építettek, így terjeszkedett a város a környezetében lévő szigetvilágra és a szárazföldre.
A mai városkép ötvözi a több évszázados skandináv hagyományt és a modern, XXI. századi svéd életérzést.

A Gamla Stan-on Stockholm óvárosában található a Királyi Palota. A Kungliga Slottet (Királyi Palota) látványossága az őrségváltás, mely a félköríves, zárt belső udvaron történik, minden nap déli 12 órakor (kis szerencsével, a harmadik napon megtekinthetjük, amennyiben a királyi család nem tartózkodik a palotában. Az épületben tartózkodásuk idején a palota ezen része sem látogatható).

A városnézést követően 15:30-kor a szállodától (a szálloda csomag-szobájában elhelyezett poggyászok felvételét követően) buszos transzfer Stockholm /Vartahamnen kikötőjébe.

Bejelentkezünk a Tallink Silja Line Baltic Queen nevű komphajójára, majd elfoglaljuk a kabinokat.
Az út csodálatos kihajózással kezdődik a stockholmi kikötőből a svéd szigetek között a Balti -tengerre. Ajánljuk – hogy az ünnepi ráhangolódáshoz induláskor – a luxushajó különböző szintjein található kilátókhoz sétáljanak egy pohár pezsgő kíséretében.
A Tallink Silja Line flottájának a tagja, a Baltic Queen luxus úszószálloda modern és kényelmes tengerjáró hajó. A hajóstársaság a Balti-tenger térségének egyik legmagasabb színvonalon működő cége.
A Baltic Queen, Stockholm és Tallinn között közlekedik és egy 5 csillagos szállodától elvárt minőségben, minden szolgáltatással rendelkezik.

A hajó fedélzetén első osztályú fine dining éttermek és bárok biztosítják a gasztronómiai élményt. A wellness részleg ígéretes kikapcsolódást tartogat az arra vágyóknak.
A gyerekek részére a játszóház nyújt valódi szórakozást.

Szilveszter éjszakáján a hajó ünnepi fénybe öltözik és minden programlehetőséget megad ahhoz, hogy egy igazán különleges szilvesztert élhessünk meg, ünnepi vacsorával, élőzenés programokkal és számos meglepetéssel varázsolva el az utazókat.
(A pontos szilveszteri programajánlat miatt, kérjük keressék fel irodánkat, ahol örömmel válaszolunk minden felmerülő kérdésre).

3. nap.
Svédasztalos reggeli a hajón. Kikötés Tallinnban, buszos transzfer a kikötőből az óvárosig, majd gyalogos városnézés, helyi idegenvezetővel.
Észtország fővárosa, a Finn-öböl partján fekvő Tallinn, már a XII. századból fennmaradt első írásos emlékek szerint is, az egyik legjelentősebb láncszem volt Oroszország és Nyugat között.
Kulturális, tudományos, kereskedelmi és ipari központként is kiemelkedő szerepet töltött be a térség életében.
Az Észak-Európában, de egykoron talán egész Európában legmeghatározóbb kereskedelmi szövetség (XIII. századtól a XVII. századig), a Hansa városoknak tagja lett a XIII. század végétől.
Bár a szövetség fél évezredes kizárólagos privilégiuma napjainkra már nem jellemző, de Tallinn fekvésének és múltjának köszönhetően megőrizte kiemelkedő pozícióját.
Műemlékeinek értékét és a város XV. századi fénykorát is fémjelzi, hogy Európában talán nincs még egy hely, ahol a középkori városmag ilyen egységesen, eredetien megmaradt volna, s ezáltal látogatóit fél évezreddel visszarepítve az időben, ismerhetjük meg Tallinn egykori életét, egészen napjainkig.
Városnéző sétánk során az Óváros mellett az „Újvárost” is felfedezzük, mely elnevezés megtévesztő lehet, hiszen ezeknek a házaknak többsége már szintén állt a középkorban. Az Újváros megnevezés utalás arra, hogy a városnak ezen része, az egykori ősi városfalon kívül helyezkedik el, mely a XV. században Észak-Európa legjelentősebb védő-bástyája volt. Napjainkban 2 km hosszan öleli körbe az óvárost, 26 tornya közül, számos múzeumnak, közintézménynek ad otthont, de néhány toronyban jelenleg is laknak.
Sétánk során többek között megtekintjük a középkori gótikus városházát, a Hosszú Hermann tornyot, a Szent Olaf templomot, a Szent Katalin átjárót és a Három nővér XV. századi kereskedőházat.
A magukkal ragadó, macskaköves szűk kis utcácskákon számtalan középkori emlékműre bukkanhatunk még, melyek mind-mind arra ösztönöznek minket, hogy Tallinnba visszatérjünk.
A városnéző sétát követően a hajó indulásig szabad program, majd a helyszínen a megadott időben és helyről buszos transzfer a kikötőig.

4. nap
Svédasztalos reggeli a hajón. Érkezés Stockholm Vartahamnen kikötőjébe, 2022.01.02-án 10:15-kor. A hajó kikötését követően rövid, 1,5 órás buszos városnézés következik (idegenvezető nélkül), majd transzfer Stockholm Skavsta repülőterére. Hazautazás Budapestre a Wizzair közvetlen járatával. A tervezett menetrend szerint felszállás. Érkezés Budapest Liszt Ferenc Nemzetközi repülőterére.

Utazás:
repülővel (Wizz Air járataival Budapest-Stockholm-Budapest útvonalon), vala-mint a Tallink Silja Line Baltic Queen nevű hajóján.
Ellátás:
svédasztalos reggeli és svédasztalos szilveszteri vacsora.
Szállás:
1 éjszaka Stockholmban, a Hotel Hasselbacken**** szállodában, elhe-lyezés igény szerint kétfős szobákban.
2 éjszaka a Tallink Silja Line Baltic Queen nevű hajójának „A Class”, „A Premium”, „Delux”, „Suite” vagy „Executive Suite” besorolású kabinjaiban.

Hasznos információk

„A” Class kabinok: külső kabinok, a hajó 8. és 9. szintjén helyezkednek el, melyekben franciaágy, WC, zuhanyzó, TV található.

„A Premium” kabinok: külső kabinok, a hajó 5. 8. és 9. szintjén helyezkednek el, melyekben franciaágy, WC, zuhanyzó és LCD TV található.

„Deluxe” kabinok: A tágas kabinok a hajó 8. és 9. szinten helyezkednek el. Minden kabinban franciaágy, WC, zuhanyzó, hajszárító, LCD TV, telefon és hűtőszekrény található. Az ár tartalmazza a speciális reggelit és a hűtészekrényben található frissítőket.

„Suite” kabinok: A tágas kabinok a hajó elején a 8. és 9. szintjén helyezkednek el. A kabinban külön hálószoba franciaággyal, kanapé és fotelek, WC, zuhanyzó, hajszárító, LCD TV, telefon, minibár, dohányzóasztal és hűtőszekrény található. Az ár tartalmazza a különleges reggelit és frissítőket (üdítők és gyümölcsök).

„Executive Suite” kabinok: A tágas kabinok erkéllyel, a hajó hátsó részén, a 9. szintjén helyezkednek el. Az összes kabinban franciaágy, kanapé és fotel, WC, zuhanyzó, hajszárító, LCD TV, telefon és hűtőszekrény található. Az ár tartalmazza a speciális reggelit és a hűtőszekrényben található frissítőket (üdítők és gyümölcsök).

Repülőtéri illeték: a részvételi díj tartalmazza.
Poggyász: a részvételi díj tartalmazza az elsőbbségi beszállást, a Wizzair általános szabályzata szerint meghatározott kézipoggyászt. Feladandó poggyász díját NEM tartalmazza!
Idegenvezetés: Tallinnban 3 órás városnézés magyar nyelvű idegen-vezetés, magyar nyelvű csoportkísérő az út teljes időtartamára.
Egyágyas felár: kérjük érdeklődjön irodánkban!
3.-4. fő pótágyon: kérjük érdeklődjön irodánkban!
Utasbiztosítás: a részvételi díj NEM tartalmazza, stornó és utasbiztosításról kérjük érdeklődjön irodánkban.

Részvételi díj:

„A Class”…………………. 219.900.- Ft/ fő
„A Premium” …………. 229.900.- Ft/ fő
„Delux” ……………………. 249.900.- Ft/ fő
„Suite” …………………….. 269.900.- Ft/ fő
„Executive Suite” …. 279.900.- Ft/ fő

Letölthető verzió

Támogatjuk a 2021-es utazási terveit a Nagyvilágban!
Utazási irodánk 2021-es évi előfoglalási akciójának keretében, azon párok számára, akik a Balti-tengeren hajózva kívánják köszönteni az Új Évet (irodánk által szervezett szilveszteri programunkon), páronként 10.000,- Ft értékű JNN Utazási Iroda utalványt ajándékoz, melyet a 2022-es évben saját szervezésű útjainkra tudnak beváltani!

/ fő -től
lap tetejére

Értékelések (0)

Még senki nem írt véleményt.
Utazást értékelése

Új értékelés beküldése

250 / {{(250-content.msg.length)| number:0}}
Az értékelés beküldéséhez töltse ki a form csillagozott (*) mezőit.
Értékelés beküldése folyamatban...
Köszönjük visszajelzését. Értékelését sikeresen befogadtuk, mely munkatársaink jóváhagyása után jelenhet meg az adatlapon.
lap tetejére

Ajánlatkérés


Utazás kalkulátor betöltése folyamatban...
1

Utasok megadása

Itt adhatja meg, hogy hányan szeretnének utazni.
{{passengers.adults}} felnőtt + {{passengers.children}} gyermek
Hányan szeretnének utazni?
2

Időpont kiválasztása

Válassza ki az utazás idejét az elérhető időpontok közül.
{{dateselectInfo()}}
Adatok betöltése folyamatban
Kiválasztott időtartam:
{{calendarModel.selectedTemplateName}}
{{durr.name}}
{{durr.nights}} éjszaka
időtartam
{{yeardata.year}}
{{yeardata.month_name}}
{{sdate.travel_year}}.{{sdate.travel_month}}.
{{sdate.travel_day}}.
{{sdate.travel_weekday}}
3

Ellátások

Válassza ki, hogy milyen ellátással szeretné igénybe venni a szolgáltatást.
{{selected_ellatas_data.ellatas.name}}
Adatok betöltése folyamatban
{{ellatas.name}}
4

Szobatípus

Válassza ki, hogy melyik szobát szeretné kérni az elérhető kínálatból.
{{selected_room_data.title}}
{{selected_room_data.description}}
Típus
Ár - Felnőttek
Ár - Gyermekek
Ár összesen
{{szoba.title}}
{{szoba.description}}
Felnőtt ár: {{price_before}}{{calced_room_price[szoba.ID].adults|number:0}}{{price_after}}
Gyermek ár: {{price_before}}{{calced_room_price[szoba.ID].children|number:0}}{{price_after}}
Összesen: {{price_before}}{{calced_room_price[szoba.ID].all|number:0}}{{price_after}}
Nincs előre kiválasztható szobatípus.
5

Ár összesítő

Az itteni listában láthatja, hogy hozzávetőlegesen milyen költségekkel számolhat az Ön által kiválasztott paraméterek alapján.
Egyéb szolgáltatások, programok és biztosítások közül tud választani.
Tétel Egységár Egység Mennyiség Összesen
{{selected_room_data.title}} {{price_before}}{{selected_room_data.adult_price|number:0}}{{price_after}} /fő/éjszaka x{{nights*passengers.adults}} {{price_before}}{{(calced_room_price[selected_room_data.ID].adults)|number:0}}{{price_after}}
Ajánlatunkban megküldjük az elszállásolási módokat, elérhető szobákat.
-> {{passengers.children}} gyerek {{price_before}}{{selected_room_data.child_price|number:0}}{{price_after}} /fő/éjszaka x{{nights*passengers.children}} {{price_before}}{{(calced_room_price[selected_room_data.ID].children)|number:0}}{{price_after}}
Szállás összesen: {{price_before}}{{travel_prices|number:0}}{{price_after}}
Elérhető szolgáltatások
infó kötelező
{{item.price|number:0}} {{item.price_after}} x {{priceCalcMe(item)}} {{price_before}}{{priceCalcSum(item)|number:0}}{{price_after}}
Szolgáltatások összesen: {{price_before}}{{config_szolgaltatas_prices|number:0}}{{price_after}}
Fakultatív programok
infó kötelező
{{item.price|number:0}} {{item.price_after}} x {{priceCalcMe(item)}} {{price_before}}{{priceCalcSum(item)|number:0}}{{price_after}} Benne az árban
Programok összesen: {{price_before}}{{config_programok_prices|number:0}}{{price_after}}
Utasbiztosítás
{{biztositas.price}} {{biztositas.price_after}} x {{priceCalcMe(biztositas)}} {{price_before}}{{priceCalcSum(biztositas)|number:0}}{{price_after}} Egyedi ajánlat
Kalkulált ár*
{{price_before}}{{final_calc_price|number:0}}{{price_after}}
Utazás ára
Később küldjük meg ajánlatunkban.
* a kalkulált ár tájékoztató jellegű, nem minősül konkrét ajánlatnak. Adatai megadása után kollégáink felveszik Önnel a kapcsolatot és részletes tájékoztatást adnak a kiválasztott utazásról. Az árváltozás jogát fenntartjuk.
6

Adatok megadása

Adja meg személyes adatait az ajánlatkérés véglegesítéséhez.

Kapcsolattartó adatai

Utasok adatai

#{{($index+1)}} felnőtt adatai

Minta: 1990.01.01
Pl.: 1067 Budapest, Szondi utca 30.

#{{($index+1)}} gyermek adatai

Minta: 1990.01.01
Pl.: 1067 Budapest, Szondi utca 30.
A kapcsolattartó nevét kötelezően meg kell adni! Kérjük, pótolja!
A kapcsolattartó e-mail címét kötelezően meg kell adni! Kérjük, pótolja!
A kapcsolattartó telefonszámát kötelezően meg kell adni! Kérjük, pótolja!
Kérjük, hogy adja meg valamennyi utas adatát!
Az ajánlatkérés elküldéséhez el kell fogadnia az Általános Szerződési Feltételeket és az Adatvédelmi Tájékoztatót!
Ajánlatkérés küldése folyamatban
{{preorder_msg.msg}}