Hajós partnerekcégek

Stena Line
A Stena Line napjainkra az a komptársaság, amely az elmúlt évtizedek során, mára már 38 hajójával, valamint 20 viszonylatból álló Észak-európai hálózatával Európa vezető komptársaságai közé tornázta föl magát.
Tallink Silja Line
A 60 éves tapasztalattal rendelkező Tallink Silja Line Skandinávia, valamint a Baltikum fővárosait összekötő útvonalhálózatán szállítja utasait.
Grimaldi Line
Aki igazán egyedi és változatos utazásra vágyik, annak a Grimaldi Lines csoportnál a helye, melyet 1947-ben a társaságnak nevet adó Grimaldi testvérek alapítottak.
Scandlines
A Scandlines egészen 1872 óta szimbóluma a Dánia, Németország, valamint Svédország közötti szoros együttműködésnek.
Fjord Line
A Fjordline varázslatosan szép útvonalhálózatának bizonyos része eléri a norvég fjordokat. :)
Eckerö Line
"Diverzifikált szolgáltató cég vagyunk, a csomagtúrák széles skálájával, kiskereskedelmi és éttermi tevékenységekkel, konferencia- és csoportos utazással, szállodai csomagokkal és árufuvarozással."
Finnlines
A Finnlines a Balti-tenger és az Északi-tenger teher- és személyszállításának vezető szolgáltatója. A Társaság része a Grimaldi csoportnak, amely a világ egyik vezető teher (ro-ro) hajószállítója és a tengeri autópályák legnagyobb üzemeltetője Európában mind az utasok, mind a fuvarozók számára.
Minoan Lines
A Minoan Lines Európa egyik legnagyobb komphajó üzemeltetője, a görög piac meghatározó szereplője.
DFDS
A DFDS egy növekvő nemzetközi hajózási társaság, amely vezető az Észak-Európai piacon. A DFDS székhelye Koppenhágában található, részvényeiket a NASDAQ OMX Nordic Exchange Koppenhágában jegyzett. Az 1866-ban alapított DFDS több mint 140 éve nyújt utasszállítási szolgáltatást, flottája az egyik legnagyobb Észak-Európában.
Eurotunnel (Csalagút)
A La Manche csatorna alatt húzódó, Folkstone-t Calais-val összekötő Csatorna-alagút építését 1994-ben fejezték be. A világ leghosszabb víz alatti alagútját napjainkban a Eurotunnel üzemelteti. Foglalkoznak személyi-, gépkocsis-, valamint teherátkelésekkel is.
Moby Lines
A Moby Lines napjainkra egy igazi olasz büszkeséggé nőtte ki magát, mely személyszállítás mellett rakományszállítással is foglalkozik a Földközi-tengeren.