Moby Lines

A Moby Lines napjainkra egy igazi olasz büszkeséggé nőtte ki magát, mely személyszállítás mellett rakományszállítással is foglalkozik a Földközi-tengeren.

mappa-EN

A Moby Lines napjainkra az olaszok igazi büszkeségévé nőtte ki magát, a Földközi-tengeri működése révén.

Ezúton ajánljuk figyelmükbe kompjárataikat és a hajóikon lévő, az utazást színessé, minőségivé tévő szolgáltatásaikat, amelynek kiépítése és azok gyökerei 1880-ig nyúlnak vissza az időben.

A komphajózás az évek során egyre elterjedtebbé vált. A Moby Lines viszonylati hálózata bejárja Szardíniát, Szicíliát, Korzikát, Elbát, a Toszkán szigetvilágot, valamint a Tremiti-szigeteket.

A Mobylines és a Saint Peter Lines partnersége révén a Balti-tenger 3 fővárosa, Stockholm, Tallinn, Helsinki valamint Szentpétervár között van módja hajós körutazásra minden ezen területet felfedezni szándékozó utazónak.

Egyediségük közé tartoznak a hajók oldalait díszítő barátságos rajzfilm figurák.

Mára a cég úszó szállodái 33 kikötőben közlekednek. A flotta és az utazók biztonságát és minőségi időtöltését a Mobylines 5000 fős személyzete támogatja.

Rendkívül széles palettával rendelkezik szolgáltatások terén: éttermek, pizzériák, üzletek, mozik, uszodák, napozó terek és gyermekek számára kialakított ingyenes játszóház várja a kedves, hajóval utazókat.

Az átkelés egy igazi kaland, úgy kicsiknek, mint nagyoknak, valamint kiskedvenceknek.

Hosszabb utazásnál lehetőség nyílik kabint foglalni éjszakára, így már pihenésük alatt megérkeznek új úticéljukhoz.

A JNN Utazási Iroda hozzáértő csapata várja a kedves utasok jelentkezését a lehető legjobb árakon, és az utazáshoz szükséges teljes körű tájékoztatással, az utazás további részére vonatkozóan is!

Amennyiben a kompátkelések mellett egyéb, az utazást kiegészítő szolgáltatásokat is az irodánknál veszik igénybe, kiemelt kedvezményeket tudunk biztosítani úgy a belföldi, mint a külföldi utak megszervezéséhez. Biztosítjuk a piacon elérhető legjobb árakat, legyen az kompjegyfoglalás, szállásfoglalás, repülőjegy foglalás, hagyományos vagy egyedi, igény szerinti programok megszervezése.

Ajánlott honlap címek: www.jnnutazas.hu / www.jnnstart.com (hamarosan aktív szállásfoglaló honlap)