Scandlines

A Scandlines egészen 1872 óta szimbóluma a Dánia, Németország, valamint Svédország közötti szoros együttműködésnek.

1608-03107 Scandlines Camper 2017.indd

Útvonaltervezés: Rostock, Puttgarden

A Scandlines egészen 1872 óta szimbóluma a Dánia, Németország, valamint Svédország közötti szoros együttműködésnek.

Hajói 3 rövid viszonylaton közlekednek. Dánia és Svédország között Helsingborg – Helsingor, Dániát és Németországot összekötve Rodby–Puttgarden, valamint Gedser – Rostock között.

A hajó ifjú és örökifjú utasainak elérhető áron kínál magas minőségű kényelemet illetve szolgáltatásokat egyaránt. A Scandlines kompok gasztronómiája a skandináv térséghez méltó, magas színvonalat képviselik. A hajók környezetbarát és biztonságos működtetéséért a Scandlines komoly németországi és nemzetközi cégekkel működik együtt.

A társaság rendkívül nagy hangsúlyt fektet a korszerűsítésre, a fejlesztésre, valamint a természeti környezet megóvására. Ezt mi sem bizonyíthatná jobban, mint az új fejlesztésű hibrid meghajtású komphajók működtetése, melyek szén-dioxidot egyre csökkenő mértékben bocsájtanak ki. Projektjük neve ezáltal találóan a ZERO EMISSION (nulla kibocsátás) elnevezést kapta. A társaság célja, néhány éven belül minél több hibrid meghajtású komphajó üzemeltetése.

A Puttgarden – Rodby és Rostock – Gedser útvonalak kiemelkedő eredményeket mutatnak a 2018-as felmérések alapján. 8 hajójukkal több mint 43.000 járatot indítottak, 7.400.000 utast, 1.800.000 autót, valamint 36.000 buszt szállítottak.

Amennyiben a kompátkelések mellett egyéb, az utazást kiegészítő szolgáltatásokat is az irodánknál veszik igénybe, kiemelt kedvezményeket tudunk biztosítani úgy a belföldi, mint a külföldi utak megszervezéséhez. Biztosítjuk a piacon elérhető legjobb árakat, legyen az kompjegyfoglalás, szállásfoglalás, repülőjegy foglalás, hagyományos vagy egyedi, igény szerinti programok megszervezése.

Ajánlott honlap címek: www.jnnutazas.hu / www.jnnstart.com (hamarosan aktív szállásfoglaló honlap)