Tallink Silja Line

Tallink Silja Line

A 60 éves tapasztalattal rendelkező Tallink Silja Line Skandinávia, valamint a Baltikum fővárosait összekötő útvonalhálózatán szállítja utasait.

tallinkRouteMap

Útvonaltervezés: Riga, Tallinn

A társaság flottájának impozáns látványt nyújtó tagjait, a következő városok kikötőiben tekinthetjük meg, mielőtt kifutnak a tengerre: Stockholm, Mariehamn, Turku, Helsinki, Tallinn és Riga.

Hajói a Balti-tenger királynőiként szelídítik a hullámokat, mihez találó nevet kapott egyik hajójuk a Baltic Queen. A Tallink Silja Line a térségre jellemző igényesség és magas színvonalú minőségi szolgáltatások közül a legjobbat nyújtja elérhető árakon!

Az emberek nagy része azért választja az utazásnak ezt a módját, mert a lehető legkényelmesebben és biztonságosan jutnak el úticéljukhoz. Viszonylatoktól függően, akár napi többszöri átkelés teszi lehetővé, az utazók egyedi útitervének megvalósítását, ennek köszönhetően megcsodálhatják a Balti-tenger nappali és éjszakai varázsát.

A Tallink Silja Line flottája a pihenésre, illetve feltöltődésre vágyóknak nyugalmas, egyben életre szóló élményt kínál.

A komptársaság kiemelkedő minőségben, megfelelő körülményt biztosítva, üzleti utaztatást is szolgáltat.

Így nem is meglepő számunkra, hogy mennyire elterjedté vált a Baltikum vidékein a hajózás.

Tisztelt olvasó, nem szaporítjuk tovább a szót, ha nem hiszi a leírtakat és galériában látottakat, hajózzon utána!

Amennyiben a kompátkelések mellett egyéb, az utazást kiegészítő szolgáltatásokat is az irodánknál veszik igénybe, kiemelt kedvezményeket tudunk biztosítani úgy a belföldi, mint a külföldi utak megszervezéséhez. Biztosítjuk a piacon elérhető legjobb árakat, legyen az kompjegyfoglalás, szállásfoglalás, repülőjegy foglalás, hagyományos vagy egyedi, igény szerinti programok megszervezése.

Ajánlott honlap címek: www.jnnutazas.hu / www.jnnstart.com (hamarosan aktív szállásfoglaló honlap)