Stena Line

A Stena Line napjainkra az a komptársaság, amely az elmúlt évtizedek során, mára már 38 hajójával, valamint 20 viszonylatból álló Észak-európai hálózatával Európa vezető komptársaságai közé tornázta föl magát.

stenaRouteMap

Útvonaltervezés: Cherbourg, Rotterdam, Hoek von Holland, Esbjerg, Frederikshavn, Grenaa, Kiel, Travemünde, Rostock, Sassnitz, Gdyna, Ventspils

Mint azt jól tudjuk, a hajózás sok évezrede jelen van az emberiség életében, nem hiába, hogy ennyire közel áll szívünkhöz a nagy kékségek bebarangolása.

A Stena Line napjainkra az a komptársaság, amelyet az elmúlt évtizedek során kiépített, mára már 38 hajóval, valamint 20 viszonylatból álló Észak-európai hálózatával, Európa vezető komptársaságai között tartanak számon.

Viszonylatoktól függően, akár napi többszöri átkelés teszi lehetővé, az utazók egyedi útitervének megvalósítását, ennek köszönhetően megcsodálhatják Európa különböző tengereinek nappali és éjszakai varázsát.

A hajói a következő térségekben szeli a hatalmas vizeket: Dánia, Norvégia, Lengyelország, Németország, Svédország, Lettország, Egyesült Királyság, Írország, Franciaország, Hollandia, Balti-tenger, Északi-tenger, Ír-tenger, valamint Kelta-tenger.

A flotta nyugalmas, ugyanakkor magas minőségű utaztatási tevékenységének gyökerei közel 60 évre nyúlnak vissza az időben. A napjainkban is családi tulajdonban lévő vállalat kulcsfontosságú dátuma 1962, ugyanis ekkor szerezte meg első jogait a hajózáshoz, majd rá 10 évre a Stena Line 1972-ben az elsők között vezette be a számítógép alapú foglalási rendszert az utaztatási területen.

A Stena Line közössége különleges, egyben feledhetetlen élménnyel várja a csodálatos hajóin utazókat.

„A Stena Line összeköti Európát és lakóit. Együtt meg tudjuk védeni a vízi élővilágot, biztosíthatjuk a felelősségteljes fogyasztást, emelhetjük a megújuló erőforrások használatának arányát és a biztonságot, továbbá biztosíthatjuk vendégeink és alkalmazottjaink egészségét és jó közérzetét.”

Stena Line

Amennyiben a kompátkelések mellett egyéb, az utazást kiegészítő szolgáltatásokat is az irodánknál veszik igénybe, kiemelt kedvezményeket tudunk biztosítani úgy a belföldi, mint a külföldi utak megszervezéséhez. Biztosítjuk a piacon elérhető legjobb árakat, legyen az kompjegyfoglalás, szállásfoglalás, repülőjegy foglalás, hagyományos vagy egyedi, igény szerinti programok megszervezése.

Ajánlott honlap címek: www.jnnutazas.hu / www.jnnstart.com (hamarosan aktív szállásfoglaló honlap)