Fjord Line

A Fjordline varázslatosan szép útvonalhálózatának bizonyos része eléri a norvég fjordokat. 🙂

fjordRouteMap

Útvonaltervezés: Hirtshals

A Fjordline varázslatosan szép útvonalhálózatának bizonyos része eléri a norvég fjordokat. 🙂 Magas minőségű, modern hajói 26 éve szállítják az utasokat a Hirtshals-Stavanger-Bergen, Hirtshals–Langesund, Hirtshals–Kristiansand, Strömstad–Sandefjord valamint Bergen–Stavanger viszonylatokon.
A Fjordline kalandos történelme 1993-ban, Bergenben kezdődött. Ebben az évben a MS Bergen nevű hajó, amely ma már az MS Oslofjord néven ismert, megtette első útját Dánia és Norvégia között. 1998-ban létrejött az új angliai hálózat. Ekkoriban a társaság hajói egyedüliként ugyanakkor büszkén szelték a vizeket, személyeket valamint járműveket szállítva.
A 2003-as év jelentős utasforgalom növekedést, 2007 új vezetőt, a 2008-as esztendő pedig új útvonalakat, kikötőket, sőt mi több újabb hajókat is hozott a társaságnak. 2010-ben modern és környezetbarát kompok használata jelentette a változást, 2014-ben pedig már napi rendszerességű indulásokkal állt az utasok rendelkezésre.
Napjainkra pedig a Fjordline biztonságos luxushajói, igazi vízen úszó városok, színvonalas szórakozási és kikapcsolódási lehetőségekkel. A fedélzetén töltött estéket színesítik a tehetséges előadók koncertjei. A harmonikus étkezésekről varázslatos ízvilágot kínáló éttermek gondoskodnak, a kellemes időtöltéshez gyermekek számára van mód a kialakított játszóházak igénybevételére, valamint a felnőtt utazók szabadidejének eltöltését üzletek sokasága teszi még változatosabbá. 🙂

Amennyiben a kompátkelések mellett egyéb, az utazást kiegészítő szolgáltatásokat is az irodánknál veszik igénybe, kiemelt kedvezményeket tudunk biztosítani úgy a belföldi, mint a külföldi utak megszervezéséhez. Biztosítjuk a piacon elérhető legjobb árakat, legyen az kompjegyfoglalás, szállásfoglalás, repülőjegy foglalás, hagyományos vagy egyedi, igény szerinti programok megszervezése.

Ajánlott honlap címek: www.jnnutazas.hu / www.jnnstart.com (hamarosan aktív szállásfoglaló honlap)