Eckerö Line

“Diverzifikált szolgáltató cég vagyunk, a csomagtúrák széles skálájával, kiskereskedelmi és éttermi tevékenységekkel, konferencia- és csoportos utazással, szállodai csomagokkal és árufuvarozással.”

Az Eckerö Line az egyetlen hajózási társaság, amelynek hajója az MS Finnlandia a finn-öbölben, Helsinki-től Tallinnig, és a finn lobogó alatt közlekedik. Az MS Finlandia a Helsinki West Harbor-ból, a West Terminal 2-ből indul. Utasokat és rakományt egyaránt szállít.

A vállalat 1994-ben alakult.

“Diverzifikált szolgáltató cég vagyunk, a csomagtúrák széles skálájával, kiskereskedelmi és éttermi tevékenységekkel, konferencia- és csoportos utazással, szállodai csomagokkal és árufuvarozással.”

A vállalat és a tevékenységei finnek, a finn szolgáltatásokon és tudáson alapulnak. Szakmai személyzetünket finn kollektív szerződések fedezik, valamint az Eckerö Line elnyerte Key Flag Symbol-t a Finnországban gyártott szolgáltatások védjegyét.

“Részt veszünk a Nagyszerű Munkahely program, és célunk, hogy a Balti-tenger legjobb munkahelye legyünk.”

Az Eckerö Line vezérigazgatója Taru Keronen.

Eckerö Line küldetése és értékei:

“Küldetésünk, hogy a legkedveltebb hajó legyünk a Tallinn útvonalon. A legjobb szolgáltatás, a legízletesebb étel és a legszebb szórakozás a Balti-tengeren.

Értékeink a munkahelyi elégedettség, a megbízható tevékenység és az előre tekintő hozzáállás. Arra törekszünk, hogy minden ügyfelünk különlegesnek érezze magát, utazási élménye zökkenő mentes legyen. Folyamatosan figyelemmel kísérjük és fejlesztjük ügyfélszolgálatunkat.

Az ügyfélkapcsolati jelzésekről (Asiakkuusindeksi) készült felmérések során az Eckerö Line egyike a tíz legjobb finn társaságnak.
A szolgáltatás tervezésének kiindulópontja az, hogy az ügyfél remekül érezze magát. Célja jó és pozitív tapasztalat, valamint a nyitott és kellemes hangulat mind a vevők, mind a személyzet között.

A biztonság az Eckerö Line minden műveletében kiemelten fontos. Rendszeresen fejlesztjük működésünket és gyakorlatunkat mind a fedélzeten, mind a hatóságokkal együttműködve.”

 

Eckerö Line főbb adatai (2017):

Személyzet:           384

Utas / év:                 1,5 millió

Autó / év:                 210 000 db

Teherautó / év:      1,1 millió méter

Bevétel:                    90 millió €

Amennyiben a kompátkelések mellett egyéb, az utazást kiegészítő szolgáltatásokat is az irodánknál veszik igénybe, kiemelt kedvezményeket tudunk biztosítani úgy a belföldi, mint a külföldi utak megszervezéséhez. Biztosítjuk a piacon elérhető legjobb árakat, legyen az kompjegyfoglalás, szállásfoglalás, repülőjegy foglalás, hagyományos vagy egyedi, igény szerinti programok megszervezése.

Ajánlott honlap címek: www.jnnutazas.hu / www.jnnstart.com (hamarosan aktív szállásfoglaló honlap)