Grimaldi Line

Aki igazán egyedi és változatos utazásra vágyik, annak a Grimaldi Lines csoportnál a helye, melyet 1947-ben a társaságnak nevet adó Grimaldi testvérek alapítottak.

grimaldiRouteMap

Útvonaltervezés: Barcelona, Livorno, Civitavecchia, Salerno, Brindisi, Igoumenitsa, Patras

Aki igazán egyedi és változatos utazásra vágyik, annak a Grimaldi Lines csoportnál a helye, melyet 1947-ben a társaságnak nevet adó Grimaldi testvérek alapítottak.

Az első olyan olasz hajózási vállalatról esik jelenleg szó, mely az ISO 9001 és ISO 14001 elismerést is megkapta.

Az alábbi útvonalakon folyamatosan biztosítanak átkeléseket egész évben: Spanyolország, Szardínia, Szicília, Málta, Tunézia, Marokkó, valamint Görögország.

A Grimaldi Lines csoport napjainkban több mint 100 hajót üzemeltet, melyek közül 25-öt az elmúlt 5 évben építettek meg.

A Grimaldi csoportot alkotó hajós társaságok:

  • Grimaldi Lines
  • ACL
  • Minoan Lines
  • Finnlines
  • Malta Motorways of the sea

A csoport által használt újgenerációs komphajók gyorsak, biztonságosak ugyanakkor kiemelkedően magas kényelmet nyújtanak.

A Róma- Barcelona útvonalon közlekedő hajói a sztenderd kabinoktól kezdve a lakosztályon át, többféle kategóriában várja utasait. A fedélzeten utazók élvezhetik utazásuk során, például a lenyűgöző tengerre néző panoráma éttermet, a 400 négyzetméter területnyi kaszinót, az 1070 négyzetméternyi külső medencét, a 305 férőhelyes konferencia termet, valamint még számos pihenő és szórakoztató övezet áll rendelkezésre.

A társaság nagyszerű lehetőséget teremt egyéni utazások megtervezéséhez.

A cég üzletpolitikájában nagyon fontos szerepet játszik, hogy az utasok igény szerinti átkelésének megvalósításához a lehetőségekhez mérten a legkedvezőbb árat biztosítsák. A hajók által nyújtotta kényelemnek köszönhetően, az utasok egy pihentető utazáson vesznek részt.

Amennyiben a kompátkelések mellett egyéb, az utazást kiegészítő szolgáltatásokat is az irodánknál veszik igénybe, kiemelt kedvezményeket tudunk biztosítani úgy a belföldi, mint a külföldi utak megszervezéséhez. Biztosítjuk a piacon elérhető legjobb árakat, legyen az kompjegyfoglalás, szállásfoglalás, repülőjegy foglalás, hagyományos vagy egyedi, igény szerinti programok megszervezése.

Ajánlott honlap címek: www.jnnutazas.hu / www.jnnstart.com (hamarosan aktív szállásfoglaló honlap)